Välkommen till Halmstad Studentkårs studentbostäder!

  Welcome to the Student Union

  (please click on the English flag in the upper right corner for information to International and exchange students)
   

  Hur vill du bo? Det finns många sätt att bo på som student: inneboende, korridorrum, egen eller delad lägenhet. Vi erbjuder högskolestuderande i Halmstad ett studievänligt och attraktivt boende i närhet till såväl Högskolan som centrum.

  Halmstad Studentkår har studentboenden som hyrs ut till de högskolestuderande vilka tecknat medlemskap i Halmstad Studentkår. Vi erbjuder er ett varierat utbud av studentboenden alltifrån egna lägenheter till fräscha boenden i korridor med egen dusch och toalett.

  Ambitionen är att skapa goda förutsättningar för såväl effektiva studier som gemenskap och avkopplande fritid. Gemenskap mellan hyresgästerna främjas genom att alla har tillgång till gemensamma uteplatser och samlingslokaler.

  Vi anstränger oss för att vara lyhörda för studenternas synpunkter när det gäller boende och har ett nära samarbete med såväl Högskolan som kommunen. Vi vill kunna erbjuda det mest attraktiva studentboendet i Halmstad!

   

   

  Bli medlem

  För att söka bostad krävs ett medlemskap i Halmstad Studentkår. Detta löser du enklast genom att klicka på ”Direktbetalning” och följa instruktionerna.

  Därefter kommer du få ett mail med en aktiveringskod och efter det att du aktiverat dig kan du söka bostad bland våra drygt 500 studentbostäder i Halmstad.

  Frågor: boende@karen.hh.se

  Logga in genom medlemsportalen om du har inloggning.